Doh!

jag har förlagt min telefon : /

lördag

aaah. jag vill åka nuuuu!

Fuck alla modebloggare- this is what we'll wear

Vilken passar dig?


petra persatchi


jag tänker på Petra ibland. Och jag kan liksom inte låta bli att undra hur hon hade det, hur hon trivdes med allt liksom.
jag kan heller inte låta bli att tänka på om hon hade ont. om det gick fort.
och det är då man vill tänka att hon ännu lever. att nån har tagit hand om henne.
men man vet ju inte som sagt.
jag tänker mig ändå en glad petra. pratade mycket, kelig och helt enkelt väldigt tacksam på nåt sätt. hon var typ rädd för sin egen päls när hon kom till oss..
men man kan ju inte leva för evigt. det växer väl en fin liten blomma för henne nånstans..

nu e're klippt :(


 
Ja såhär ser man då ut på ett ungefär. Nuförtiden. Blev lite för kort tycker jag, men jag överlever väl den här gången också..

just another day

 
Jag har bara sån värk i benen efter brädåkningen i helgen, så det gör nästan ont i foten. Men det försvinner ju allteftersom man fortsätter som tur e. Så i morse var jag ute och åkte lite bräda. Störtskönt att komma ut sådär lagom tidigt på morgonen:)
Mina "detox"-dagar är över nu. Jag måste erkänna att det var värt all denna frukt & grönt. Men shit vad träigt det var när alla andra satt och smaskade på diverse godsaker, medans jag själv fick sitta där med tomater, spenat, lök och whatever. Värst var ju lunchtiderna, då vill man oftast ha nåt så man står sig, men nej..
Summa sumarum: Jag har beställt en bok om detox och boken "Den Hemliga kocken". Verkligen värd att slänga ett öga i om man inte har lust att köpa. Allt under 200-lappen. Vilket kap, vilket fynd, vilken tur, va roligt, hurra.
 

alla släktingar är pinsamma, annars är de döda

Jag har just vart på Ica. Inhandlat vitlök, tomater, kidneybönor och kikärtor.
Oh yeah right, I forgot. Oliver också.

bättre

Ja det blir ju bara bättre och bättre det här. Nu idag känner jag mig lite lätt sysslolös vilket är ett säkert tecken på att jag börjar bli ok igen. Ska ut till affären sen, så får jag se hur det känns sen.
Tänkte gå till jobbet på måndag igen, kanske redan imorrn om allt är stabilt.
Jag kan ju liksom inte ringa nånstans heller. Mitt sim-kort är spärrat och syrrans mobil skulle jag kunna låna, om det inte vore så att hon var försvunnen efter gårdagen.

Har sett på tv hela dan. Det är för tusan reklam hela tiden. Hur ska man låta bli att tappa suget för en film om den bryts hela tiden av nyheter/reklam/väder/ stup i kvarten. What a turnoff.


sjukdomens dagar

det är dessa dar! Sedan tisdag natt har jag vart sjuk. Tarmtrollen har hittat mig till slut, efter år av skickligt gjorda flyktplaner stupade jag till slut.
Allt jag gjort är att sova, dricka vaten, lite cola, lite fil och kollat Family Guy.

Ida sitter och pluggar. Leo dreglar på hennes böcker och radion står på låg volym och mumlar. Mitt sim-kort har av okänd anledning lagt av, så ingen lur för mig nu på ett tag.

I mitt stilla magsjukssmittade sinne börjar jag tänka mig bort till spanien..igen. Snart är jag där :)

pasta,fisk,hej,sej,sej,fisk,kött, hej..hej. Ursäkta..!

jag är sååå less på att jobba (Jag borde få extra tillägg eftersom jag nu kan titulera mig medlem i 13-veckorsklubben. Alla som pallat 13 veckor får 200 000. Det tycker jag är en bra deal. De pengarna hade räckt ganska långt med min ekonomi).

Nu är jag trött, mätt, skitig och svammlar mest.
Ajöss till sjöss!

RSS 2.0