30

The best love awakens the soul and keeps us wanting more.


spending time

Idag sa jag upp mej från plugget- Ajöss! I dont care anymore..
I alla fall tills imorgon då jag har en omtenta i näringslära.

Dagen spenderades på Santiagos vältrampade gator. Jag och Undis skulle shoppa till vi droppa'. Men när vi väl började rejset så hittade vi inget. Vi gick till Portal Lyon där de brukar ha shyssta kläder, men tydligen är utbudet på sommaren annorlunda. Vi hittade inget speciellt med andra ord. Förutom mina dojjor.
Så vi tog metron till Estacion Central men det var ungefär likadant där..
image15 image16 
Arabteater mitt på stan.


Ikväll ska vi eventuellt ut och härja runt. Jag ska se om jag kan dansa in mina nya skor utan att få en gnäll-attack av alla obligatoriska skavsår.
Vilken intressant dag :) Det är kallt här förresten. Jag längtar efter värmen. Kan ni fixa en varm sommar i Visby? Tack!

såhär är det

Just så. Såhär är det. Här i Chile är det ett helt annat tempo än i Sverige. Jag skulle inte för miljoner byta ut det, men jag åker ju hem om ett par veckor. Jag hade mer än gärna stannat längre. Dels för att lära mej spanska, och dels för att suga in denna underbara atmosfär och klimat som råder här.
Jag kan inte hjälpa det men det enda som får mig att vilja komma hem igen är familj och vänner, och kanske det mest tragiska av allt(för sveriges del) att det närmar sig sommaren när jag kommer.
Solen värmer både själ och kropp och det är nog det jag vill åt.
Jag är ingen soldiva själv, men visst blir man på ett annat sätt när man är utomlands? Det vill jag åt. Hela tiden. Jag vill aldrig att det ska rinna av en..

Kolla in www.resedagboken.se/aggly (sök på aggly) för att kolla vad jag skrivit om min o Andres resa till norra sydamerrkat. det var ett jävla helvete i Bolivias berg vill jag lova!

I helgen är det helg. (?) och jag har 2 tentor som skall avverkas, en pall med öl samt att jag tänkte beta av Santiago med ordentliga bett. Snart åker jag ju, och jag kommer sakna att bara glida runt.

Vivir sin fronteras


image10 image12

ja folk är lite annat än i swe

ja folk är lite annat än i swe

RSS 2.0