darn!



Idag var vi på Signalen och hyrde film. Jag köpte en chokladkaka och en liter jordsnubbar som jag gjorde mitt bästa för att trycka i mig. Shit vilken skitfilm jag valde, Loverboy hette den. Till på köpet glömde jag min inhandlade apelsinjuice.. Det är andra gången nu på pinsamt kort tid, senast var det på Obs som jag glömde en ost:(
Dement värre.

tårta till dom sugna!

       
snart ses vi, som jag har längtat..mmm

åtgärdernas dag

det är idag det!
På morgonen traskade jag ner till sjukan, tog sköna 45 min. Härligt sådär på morgonen.
Sen bar det av mot Stora Torget och Ryska Gården, mysigt ställe med massa gott veggokäk :) Hämtade min post hos mor, och sen bar det av hemåt. Stannade förbi hos syrran på mejjan också. Hon och frugan skulle iväg på Chili och äta, men jag följde inte med. Fick träffa Leo och Chili igen :D
Sen blev det stadsvandring. Hittade ett par skor och jeans.. Förutom det var det någon som woo-dooat en docka som låg på marken utanför donken, jag antar att den inte fungerade längre(?) haha..

Högintressant information om en vanlig dag i mitt spännande äventyrsfyllda liv.

Och nu är jag trött som bara den, fastän ticku bara är halv tio-snåret..Yaaaawn!


  
mmm. det här är det godaste som finns. Kastanjepurén alltså.


aahahaa..!


what if?

Ah. Har precis kommit hem efter ytterligare en dag på jobbet. Det gungar i kroppen ännu, idag var det ganska blåsigt på sjön. Tog t om ett sånt där åksjuketuggummi för att vara på den säkra sidan.

Skickade iväg ett mail till Gud igår. Han verkar ha fullt upp med sitt liv, precis om jag har fullt upp med mitt. Hade jag haft pengar skulle jag skeppa hit honom bums.

Tackade nej till lyan jag blev erbjuden i veckan. Lika bra att sikta högt.

Tänk om jag får ihop flera miljoner så jag kan köpa mej en egen lägenhet :)



 
en bråkdel av midsommarsällskapet

----

Idag var min kompis katt Neo med på aftonbladet.se
Självklart ska aunt Jess vara med och stötta b-kändisskapet.

http://mittklipp.aftonbladet.se/app/viewMovie.action?id=21183

%#"½!!

Jag fattar verkligen inte vad som händer med mej.
Jag har helt tappat kollen. Det känns som att mitt minne är som en guldfisks, ibland har jag svårt att minnas..
Dessutom hör jag som en kratta. Om någon säger något är det inte så att jag inte vill höra eller minnas, utan det är som att allting bara försvinner ut i sanden.. Jag känner mig jäkla dum.
kanske ppillren?

Aaah!

"hitåt ska vi"



Hit ska jag i höst. De' ska bli najs om inte annat!

tre dagar in i Juni

Tjolahopp! Sitter i min hytt på båten igen. Har nattpasset men jag bestämde mig för att stanna kvar omdord ändå. Spenderar inte lika mycket pengar, sover bättre och får free food haha!

I helgen var jag, Line, Bushi, Micke och Jimmy ute.  I efterhand slog det oss hur utflippat det var, och det får stå som ett varnande exempel på hur långt man absolut inte får gå.



Men soligt och gött har vi haft det i helgen i alla fall. Äntligen ler solen och värmen mot en när man vaknar på morgonen. Det är inte samma stekande brutala värme som det kunde va i Stgo, bara vanlig hetta på Gotland.
Jag älskar verkligen när det är sådär lagom varmt ute, och solen går ner sent sent, så man kan sitta ute länge- gött!

Kommande veckor väntas jobb och trehundra tusen timmar av mer jobb. Varje dag kommer jag släpa mig neråt hamnen för att servera frukost, lunch eller middag åt tusentals passagerare.

Som jag längtar till att komma ut i mitt framtida yrkesliv. Nej inte som kabinvärd, utan någonstans i ett varmt land ledande en grupp äventyrslystna resenärer som inte backar för dåliga vägar, knappa odds eller hårresande hopp från höga höjder..

Jag hoppas innerligt att yrket är som jag föreställt mig. Har läst en del om att det är mycket slit för lite pengar. Men vem är inte van vid det? Många av oss har jobbat heltid på något sketet sommarjobb, och ändå bara fått ut 7-8 000 kr. Bha! Frågan är när man kommer dit bara.



Annars så har jag prövat min nya leksak. Det var inte så knepigt som jag trodde, speciellt eftersom man inte behöver göra några särskilda konster - det är bara att stå, sparka på och åka. Weeeee!


desaparecido (?)

vart är min kamera?

en gång aldrig mer

image25

Såhär kul hade vi igår. I några timmar iaf, sen spårade det ur ordentligt. Jag skäms lite idag, mest för att jag såg äckligt trashig ut. Men vafan, kul hade vi :D!

RSS 2.0